Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Hebt u belangrijk nieuws voor deze pagina? Stuur het dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt in de adressering: NIEUWS VOOR WEBSITE. De redactie van de site kan dan beslissen of uw bericht voor opname geschikt is.

Voorblad Foto Jaarboek 2012-2013 1

 

Het 17e Jaarboek van de W.S.S.C.  is verschenen. Het staat zoals gebruikelijk weer boordevol informatie over de W.S.S.C. en over de fokkerij en gezondheid van Welsh Springer Spaniels.

Evenals vorig jaar is het Jaarboek in digitale vorm uitgebracht, natuurlijk in kleur, rijkelijk geïllustreerd met foto’s, tabellen en grafieken.  En (voor leden) gratis te verkrijgen! Heeft u het nog niet ontvangen, mailt u dan aan ondergetekende. Wilt u liever een geprint exemplaar, neemt u dan contact op met José van Vliet. Hieraan zijn wel kosten verbonden namelijk

€ 13,50 (exclusief portokosten).

  

Voor (leden) gratis digitale versie van het Jaarboek:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor bestellingen van een  geprinte versie:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Marianne van Dommelen