Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Hebt u belangrijk nieuws voor deze pagina? Stuur het dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt in de adressering: NIEUWS VOOR WEBSITE. De redactie van de site kan dan beslissen of uw bericht voor opname geschikt is.
Namens het bestuur van de Welsh Springer Spaniel Club in Nederland, informeer ik u, dat 2 bestuursleden op eigen initiatief terug getreden zijn uit ons bestuur. Het betreft de voorzitter Jaap Smits en bestuurslid Renée Koks. Wij danken beiden voor hun inzet. De overgebleven bestuursleden, José van Vliet, Jan Smolenaers, Maaike Groot, Margriet Kuiper en ondergetekende, zullen er alles aan doen om de belangen van de WSSC te blijven behartigen. Wij hebben inmiddels tijdens een extra bestuursvergadering de taken opnieuw verdeeld en zorgen ervoor dat alle geplande activiteiten normaal doorgaan, waaronder onze op 31 augustus geplande Kampioenschapsclubmatch. Indien u nog niet heeft ingeschreven: dit kan nog tot 14 augustus. Het volledige programma en inschrijfformulier staan in de juni uitgave "De Welsh Springer" en op de website.
Wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Roelie Troost, Secretaris