Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Hebt u belangrijk nieuws voor deze pagina? Stuur het dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt in de adressering: NIEUWS VOOR WEBSITE. De redactie van de site kan dan beslissen of uw bericht voor opname geschikt is.
Het bestuur van de WSSC laat weten dat dhr. Jan Smolenaers op eigen initiatief is teruggetreden als penningmeester en bestuurslid van onze Club. Wij respecteren zijn besluit.
Omdat het belangrijk is dat alle zaken met betrekking tot ledenadministratie en financiën doorgang vinden, is onze oud-penningmeester José van Vliet met onmiddellijke ingang bereid gevonden deze werkzaamheden over te nemen tot in de ontstane vacature is voorzien.
De mailadressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen normaal gebruikt worden. Al deze mail komt bij José van Vliet terecht.