Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Hebt u belangrijk nieuws voor deze pagina? Stuur het dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeldt in de adressering: NIEUWS VOOR WEBSITE. De redactie van de site kan dan beslissen of uw bericht voor opname geschikt is.
 
Op de Hond van het Jaar Show, die op 15 januari in theater De Flint in Amersfoort werd gehouden, waren vijf Welsh Springer Spaniels aanwezig. Op de bovenste foto zien we van links naar rechts: Kamp. Inma's Just by Change met eigenaar Linda van Zandbeek-de Jong, Kamp. Wind of Change from Kind of Magic met eigenaar Sylvia van Nijnatten-Franssen en fokker Jolanda in 't Groen-de Kovel, Kamp. Wild Chase des Vauriennes met fokker/eigenaar Lidewij Harmsen en Kamp. Forever Texas from Churchknights met eigenaar Renee Hubregtse-Koks. Kamp. Inma's Zig Zag (eigenaar Joke Tak) ontbreekt op de foto, maar is op de onderste foto te zien als tweede Welsh Springer van links.
Inma's Just by Change zat bij de selectie van de beste 6 veteranen, en Wind of Change from Kind of Magic bij de selectie van de beste 9 honden van rasgroep 8.
 
HVHJ 2017 2 Kopie
 
IMG 2705