Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Nieuws vanuit de WSSC

Zondag 12 januari 2020 vond de Hond van het Jaar show plaats in Amersfoort. Hiervoor worden honden uitgenodigd die zich in 2019 kwalificeerden door 1e, 2e of 3e in hun rasgroep of Clubwinnaar of beste veteraan van een show te worden.
Twee Welsh Springers waren aanwezig, op de foto's: Nicky-Lynley van Lindestate met fokker/eigenaar M. Berendschot en mede-eig. C. Riechelmann en Kamp. Keepsake from Kind of Magic met eigenaar A. Meerts & fokker J. in 't Groen-de Kovel.

HvhJ show 2019 Nicky Lynley van Lindestate

HvhJ show 2019 Keepsake from Kind of Magic

 


 

Op 24 maart werd de Welsh Springer Spaniel Guilty Pleasure des Vauriennes van L. Harmsen en S. Terlouw 1e in Rasgroep 8 op de Internationale Tentoonstelling in Hazerswoude. Felicitaties voor fokker en eigenaars!

BIG hazerswoude 19


 

 

De beste show Welsh Springers van de WSSC over 2019 zijn bekend.

Beste reu en beste Welsh is Nicky-Lynley van Lindestate (fokker/eigenaar M. Berendschot-v/d Veer).

Beste teef is Newells Rose from Kind of Magic (fokker/eigenaar J. in 't Groen-de Kovel).

Felicitaties voor eigenaars en fokkers!

Beste WSS 2019


 

 

Op de tentoonstelling in Groningen op 1 maart 2019 werd Alexia Kroon van Liessinger (fokker/eigenaar Ingrid van Urk-Weemink) Beste pup van de show! 

Dag 1 Beste pup in show


 

Op de Internationale Tentoonstelling in Oss werd Nicky-Lynley van Lindestate beste van het ras en bij de keuring van groep 8 als 3e geplaatst. Felicitaties voor fokker/eigenaar M. Berendschot-v/d Veer!

BIG 3 Oss 2019


 

Op 1 februari 2019 werd Keepsake from Kind of Magic 2e in Rasgroep 8 op de internationale tentoonstelling in Eindhoven, onder keurmeester mevr. Boesmans (B). Felicitaties voor eigenaar en fokker!

Keepsake from Kind of Magic 2e in rasgroep Eindhoven 2019 Kopie


 

Op de Internationale Tentoonstelling in Goes op 21 april werd Keepsake from Kind of Magic als 3e in rasgroep 8 geplaatst. Felicitaties voor eigenaar Annet Meerts en fokker Joland in 't Groen-de Kovel!

Keepsake BIG3 Goes dag 2

Foto: KAAA Fotografie


 

 

Zondag 13 januari 2019 vond de Hond van het Jaar show plaats in Amersfoort.
Hiervoor worden honden uitgenodigd die zich in 2018 kwalificeerden door 1e, 2e of 3e in hun rasgroep of Clubwinnaar of beste veteraan van een show te worden.
Drie Welsh Springers waren aanwezig, op de foto v.l.n.r. Kamp. Wind of Change from Kind of Magic met eigenaar S. van Nijnatten-Franssen, Kamp. Whodunnit from Kind of Magic met eigenaar J. Koelewijn-Schlijper & fokker J. in 't Groen-de Kovel en Kamp. Forever Texas from Churchknights met eigenaar R. Koks- Hubregse.

Hond van het Jaar show 2018


 

Op de internationale tentoonstelling in Zwolle op 6 april 2019 werd Nicky-Lynley van Lindestate 2e in de rasgroep onder keurmeester G. Mensink. Felicitaties voor fokker/eigenaar Marja Berendschot!

BIG2 Zwolle 2019 dag 1


 

 

De beste show Welsh Springers van de WSSC over 2018 zijn bekend! Beste teef en beste Welsh is Kamp. Gilliflower from Kind of Magic (fokker en eigenaar J. in 't Groen-de Kovel). Beste reu is Keepsake from Kind of Magic (eig. A. Meerts en fokker J. in 't Groen-de Kovel). Felicitaties voor eigenaars en fokker!

Beste welshen 2018 Kopie