Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

 DATUM 19 MEI 2019 LOCATIE KC NIEUWEGEIN

Elk voorjaar organiseert de WSSC een Familie- en Nakomelingendag. Deze dag bestaat uit twee delen. Ten eerste is het een leuke dag voor heel het gezin. U heeft de gelegenheid om andere leden te ontmoeten en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Onder deskundige begeleiding kunt u uw hond laten kennismaken met agility. Ook kunt u samen met uw Welsh Springer een korte jachttraining volgen. Als u advies kunt gebruiken op het gebied van vachtverzorging, kunt u bij onze ervaren trimsters terecht. Voor advies wat betreft gedrag, is onze eigen gedragsdeskundige aanwezig. Het WSSC winkeltje en een loterij zijn ook altijd aanwezig. 

Ten tweede worden alle Welsh Springers tussen circa 1 en 2 jaar oud door een keurmeester beoordeeld. De eigenaren, fokkers en eigenaren van vaderhonden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. We hopen natuurlijk complete nesten op deze dag te hebben, zodat een goed beeld verkregen kan worden van de vererving van de kwaliteiten van de ouderhonden en de ontwikkeling van de pups.

In 2019 vindt de Familiedag plaats op 19 mei in Nieuwegein We zijn te gast bij de Kynologenvereniging Nieuwegein, Galecopperzoom 3, in Nieuwegein.  De dag start om 10.00 uur en eindigt om circa 16.00. U bent welkom vanaf 9.45 uur. Keurmeesters zijn Dhr. Dirk Loots en Mevr. Doortje Wilbers

Honden die in aanmerkingen komen om gekeurd te worden (geboren tussen 1 juli 2017 en 30 juni 2018) ontvangen een uitnodiging. 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u die stellen bij Roelie Troost e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-28461439

 

 

Familiedag 2014 Hannie Timmerman 3

 

DWSaug12-Welsh Springer Nakomelingendag21.v.Berkenstein.FotoG.Waanders - Copy

 

 

Met dank aan onze sponsor voor de Nakomelingendag: Biofood!

 BIOFOOD GEPERST ADV geparts poster 210x280 met welsh resize

 

 

Schijnwerper

Alle activiteiten afgelast wegens Coronavirus!

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers