Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Wilt u iets bestellen? E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefoon: Margriet Kuiper 06 508 43 987

Hieronder treft u een link naar een bladerboekje waar alle shopartikelen in staan.

https://onlinetouch.nl/wssc/wssc-shop-artikelen-clubwinkeltje-per-6-10-2021

 

 Nieuw in de shop, diverse hangers en brochejes € 12,50 per stuk

1 hanger 0022 hanger 0023 hanger 002

 

broche 2 002broche 3 002broche 1 002

 Verzending van breekbare artikelen geschied op risico van de ontvangen, Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Facebook: https://www.facebook.com/winkeltje.wssc.Nederland om op de hoogte te bijven van acties.

 

 

 VACATURE BEHEERDER WELSH SPRINGER SPANIEL SHOP

Het beheren van het winkeltje van de Welsh Springer Spaniel Club is iets wat ik nu al weer zes jaar met heel veel plezier en passie doe. Het is erg leuk om allerlei spullen te verkopen die betrekking hebben op de Welsh Springer Spaniel en op hondjes in het algemeen. Ik heb ondertussen heel erg leuke contacten met de baasjes van de Welsh Springers van onze club aan de shop overgehouden en wordt altijd weer blij van de enthousiaste mensen als ze weer iets leuks gescoord hebben.

Het is altijd weer een uitdaging om leuke items te vinden voor de shop. Soms komt het op je pad, maar soms moet je ook zelf iets nieuws bedenken en mensen benaderen die vanuit hun hobby leuke dingen kunnen maken. Zo kun je dan weer nieuwe items voor de shop scoren die je nergens anders kunt kopen.

De verkoop van de artikelen uit de winkel vindt plaats in de stand op de Familie-/Nakomelingendag, Clubmatch en de Nieuwjaarswandeling. Verder verkoop ik veel via berichtjes op Facebook en advertenties in het clubblad. Op de website van de WSSC staat een bladerboekje en een prijslijst. Ook op deze manier worden veel klanten bereikt.

Na zes jaar is het weer tijd om de shop door te geven aan de volgende winkelbeheerder. Ik heb de taak altijd met veel plezier en passie vervuld en zal het werk en de contacten echt gaan missen. Maar het voelt goed wanneer iemand met nieuwe frisse ideeën de winkel gaat overnemen.

Dan de vraag: wie vindt het leuk om deze leuke inspirerende vrijwilligerstaak op zich te nemen?

Heb je interesse? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 – 508 43 987.

Hartelijke groet,

Margriet Kuiper

margriet