Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

GEPLANDE WANDELINGEN 2022 

19 november    Wandeling Groesbeek (Mook)

27 november    Amsterdamse bos

18 december    Wandeling 't Leesten Ugchelen

  WANDELINGEN ZIJN ALLEEN VOOR LEDEN    

  

HERFSTWANDELING BIJ MOOK (GROESBEEK)

zaterdag 19 november 2022

Op herhaling in het najaar. De prachtige wandeling in de bossen bij Groesbeek! Eind februari hebben we een fantastische wandeling gelopen, waar iedereen vond dáár willen we nog een keer heen! Een prachtig gebied bij het Groesbeekse Bos. Daaraan geven we graag gehoor, en om de mensen die zondags verhinderd zijn nu ook een kans te bieden, nu op zaterdag! De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is daarom niet geschikt voor pups. Na afloop kunt u (op eigen kosten) nog wat eten of drinken in het restaurant.

We verzamelen bij de gezellige herberg ’t Zwaantje. Een begrip in de omgeving! Onze gidsen zijn dit keer twee locals, Marit Meckelenkamp en Ilse Peters!

Zoals nu gebruikelijk geldt ook hier aanmelden per email! aantal personen, namen, telefoonnummer en emailadres.

Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum: zaterdag 19 november 2022, aanvang 11.00 uur

Verzamelen: Parkeerterrein voor herberg restaurant “t Zwaantje,

Groesbeekseweg 106, 6585 KH Mook

Afmelden: als u besluit toch niet te komen dan hoeft de groep niet onnodig te wachten. Dat kan per

tel of whatsapp/sms op laatste moment, 06-23338060 bij Hannie

 

WSSC WANDELING IN HET AMSTERDAMSE BOS

Zondag 27 november 2022

Hij stond nog niet op de agenda, maar volgens onze gids Ronald Nieuwenhuijs mag hij niet ontbreken: de jaarlijkse wandeling in Het Amsterdamse Bos !

Een heerlijke wandeling door afwisselend terrein. De honden mogen vrijwel overal los lopen. Snuffelen, rennen, spelen en zwemmen: het kan hier allemaal.

De wandeling begint om 11.30 uur, en zal circa een uur duren. Vanwege de lengte is de wandeling niet geschikt voor pups jonger dan 6 maanden. Na afloop kan op eigen gelegenheid en voor eigen kosten wat worden gedronken of gegeten bij Paviljoen Chez Favie. Honden zijn hier welkom.

LET OP : bij Chez Favie kon niet met PIN worden betaald, wellicht dit jaar nu wel.

Verzamelpunt:

Het grasveld voor Paviljoen Chez Favie

Duizendmeterweg 2

1182 DC Amstelveen

Routebeschrijving:

Vanaf de A10 (Ring Amsterdam): afslag S108 Amsterdam Oud Zuid/Amstelveen. Onderaan de afrit linksaf richting Amstelveen/Amsterdamse Bos. Na 1,3 km rechtsaf slaan, richting Amsterdamse Bos. Bij T-splitsing linksaf. Volg de weg langs de Bosbaan (de roeibaan). Negeer een parkeerterreintje aan de linkerkant. Sla bij een slingertje in de weg linksaf de Duizendmeterweg in (na 1,4 km). Paviljoen Chez Favie bevindt zich aan deze weg. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

Het Amsterdamse Bos wordt intensief gebruikt door wandelaars, joggers, fietsers en ruiters.

U bent voor uw eigen hond verantwoordelijk. Zorg er a.u.b. voor dat deze geen overlast veroorzaakt!

Vooraf aanmelden graag bij Hannie Timmerman via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Graag ook afmelden mocht u toch niet komen, dat kan ook per mobiel: 06-23338060)

Vermeld uw naam, hoeveel personen (volwassenen /kinderen) uw emailadres en mobiele nummer.

Wandelingen zijn alleen voor leden.

 

SNERTWANDELING 'T LEESTEN TE UGCHELEN

Zondag 18 december 2022 

Een nieuwe poging voor deze winter, vorig jaar moest ik hem annuleren vanwege een lockdown!

Wat kan er leuker zijn dan lekker lopen met de honden in de winter, en na afloop met een mok warme chocola of een kop erwtensoep nog gezellig napraten en ervaringen uitwisselen? Het Leesten beschikt over een mooie Brasserie waar ook hondjes welkom zijn.

Verzamelen om 11.00 uur bij: Hondenbos ’t Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen   (dit is het navigatieadres)

We zien jullie bij de parkeerplaats, in de loop richting het restaurant, dit ligt wat hoger, je ziet het vanzelf.

Graag vooraf aanmelden per e-mail met aantal personen, naam en telefoonnummer. Graag afmelden als u toch besluit om niet te komen.  

Aanmelden bij: Hannie Timmerman e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mobiel: 06-23338060

Wandelingen zijn alleen voor leden.

 

UITNODIGING NIEUWJAARS RECEPTIE MET AANSLUITEND DE NIEUWJAARSWANDELING

15 JANUARI 2023

De nieuwjaarswandeling met receptie in 2022 werd een lentereceptie. In 2023 hopen we onze oude traditie weer te kunnen hervatten! Gewoon in januari dus! 
De Nieuwjaars wandeling heeft altijd veel deelnemers. Omdat de locatie én het restaurant bij RCN Zeewolde vorige keer erg goede reacties losmaakte bij de deelnemers heeft het bestuur besloten om weer voor deze locatie te kiezen! Brasserie ’t Wolderwijd heet ons van harte welkom! 
 
DE BANKEN, LOSLOOPGEBIED IN ZEEWOLDE, BIJ RCN ZEEWOLDE
Het RCN vakantiepark Zeewolde is in het naseizoen bij uitstek geschikt om lekker te wandelen. We treffen elkaar voor receptie en verzamelpunt bij:
Brasserie ‘t Wolderwijd, Dasselaarweg 1 3896 LT Zeewolde.
Route kunt u vinden in Google maps, er is voldoende parkeerplaats aanwezig,  
Hier verzamelen we vanaf 11.00 uur en het bestuur biedt u voorafgaande aan de wandeling een kopje koffie, thee of fris met iets lekkers aan. Ook hier zijn de honden welkom.
Na de koffie is het een klein stukje lopen en dan kunnen de honden los. De wandeling is niet geschikt voor hele jonge pups maar zij kunnen op een open stuk strand met elkaar spelen.
Het is dan januari en koud, maar er zijn honden die er niet voor terugdeinzen om dan toch het water in te gaan. Houd u hier rekening mee en zorg voor een badhanddoek om de hond na afloop goed te kunnen afdrogen. Het leuke van deze locatie is, dat u er een weekendje uit van kunt maken want bij het vakantiepark zijn ook in de winter huisjes te huur. 
Ook voor deze wandeling is AANMELDEN VÓÓR 9 JANUARI 2022 NOODZAKELIJK en alleen voor leden. Graag een e-mail met uw naam, telefoonnummer, aantal personen en aantal honden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 

Schijnwerper

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers