Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

19 DECEMBER

2021

WANDELING BIJ 'T LEESTEN UGCHELEN

  WANDELINGEN ZIJN ALLEEN VOOR LEDEN 

 

WANDELING 'T LEESTEN TE UGCHEL

ZONDAG 19 DECEMBER 2021

Als afsluiting van het jaar 2021 een snert wandeling. Bij ’t Leesten is een mooi restaurant, bospaviljoen ’t Leesten. Daar hebben we plek gereserveerd voor onze groep, mocht je na afloop gezellig mee gaan om nog iets te nuttigen. (Uiteraard voor eigen rekening). Bij het restaurant is een QR code, legitimatiebewijs én mondkapje verplicht ivm de geldende RIVM regels mbt Covid 19.

Waar? Hondenbos ’t Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen   (dit is het navigatieadres)

Wanneer: zondag 19 december 2021, verzamelen om 11.00 voor het restaurant,  dit ligt wat hoger, je ziet het vanzelf.

De wandeling zal ongeveer een uur tot anderhalf duren en vindt plaats in een hondenlosloopgebied dit gebied is deels omheind.

In verband met de RIVM regels zijn er wel een aantal zaken die vooraf geregeld moeten worden. Vooraf aanmelden is verplicht per e-mail met aantal personen, namen en telefoonnummer. Graag afmelden als u toch besluit om niet te komen.  (Bij het restaurant is een QR code, legitimatiebewijs én mondkapje verplicht.)

Maximale aantal deelnemers is 25, kinderen tot 12 jaar tellen niet mee, die vallen onder de verantwoording van hun ouders.

Aanmelden bij: Hannie Timmerman e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mobiel: 06-23338060

Bij het wandelen: HOUD U AAN DE 1,5 METER AFSTAND  

 

Schijnwerper

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers