Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

WANDELING BAARN

Kasteel Groeneveld zondag 18 juli 2021

FOTO KASTEEL GROENEVELD 

Eindelijk kunnen we weer een clubwandeling plannen. Een zomerse mét alle uitdagingen van dien die onze Welshjes leuk vinden. We zijn nog wat voorzichtig, en daarom geldt ook hier aanmelden per e-mail! Maximaal 25 volwassenen. E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wandelingen zijn alleen voor leden.

Lees even de hele tekst!

Datum: zondag 18 julii 2021, aanvang 11.00 uur

Verzamelen: Parkeerterrein Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML Baarn

Routebeschrijving: Vanaf de A1 neemt u afslag Baarn-Noord/Soest. Bij de rotonde de afslag naar kasteel Groeneveld nemen. (Zie ANWB borden).

Wel moeten we het voorlopig even anders aanpakken dan we gewend waren, niet leuk, veel werk ook voor de organisatie, maar we willen als vereniging niemand in de problemen brengen. Dit houdt in, dat als u wilt komen wandelen we graag uw naam, e-mailadres en telefoonnummer willen weten. Mochten er mensen in de loop van de week na de wandeling coronaklachten krijgen, dan kan iedereen ingelicht worden. VEILIGHEID STAAT VOOROP!

De wandelingen worden op de volgende manier geregeld:

Aantal deelnemers: maximaal 25 volwassenen (kinderen tot 12 tellen niet mee, zij vallen onder verantwoording van de ouders).

Vooraf aanmelden: tot 17 juli 2021 per e-mail met aantal personen, namen, telefoonnummer en e-mailadres.

Afmelden: als u besluit toch niet te komen want dan kan een ander, die op wachtlijst staat, uw plaats innemen.

Bij het wandelen: HOUD U AAN DE 1,5 METER AFSTAND ( we weten dat dit lastig is maar let er op; de organisatoren willen liever geen politieagentje spelen.)

KOM NIET ALS U KLACHTEN HEEFT! Meld u dan wel even af!

Aanmelden kan op het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moet u zich toch afmelden op het laatste moment, bel of stuur sms/whatsapp aan Hannie Timmerman: 06-23338060

 

  

PUPPYWANDELING

Deze wandeling is afgelast en wordt op een later tijdstip weer ingepland.

 

puppywandeling Mook

 

Een wandeling voor de aller jongste hondjes onder ons. Deze wandeling is speciaal voor pups tot 8 maanden. Heeft u ook een oudere hond, dan mag deze uiteraard ook mee.

De lengte van de wandeling is aangepast aan de mogelijkheden van de jongste Welshjes en de aandacht ligt dan ook meer op het ontmoeten van andere mensen en hun honden.

De wandeling zal ongeveer 30 à 40 minuten duren en vindt plaats in een hondenlosloopgebied.

Marit van der Wulp (gedragsdeskundige met puppyspecialisatie) zal bij deze wandeling aanwezig zijn en aan haar kunt u al uw vragen over de opvoeding en het gedrag van uw pup stellen.

In verband met de RIVM regels zijn er wel een aantal zaken die vooraf geregeld moeten worden. Vooraf aanmelden is verplicht per e-mail met aantal personen, namen en telefoonnummer. Eventueel afmelden als u toch besluit om niet te komen.  Maximale aantal deelnemers is 25, kinderen tot 12 jaar tellen niet mee, die vallen onder de verantwoording van hun ouders.

Aanmelden bij: Hannie Timmerman e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mobiel: 06-23338060

 

Bij het wandelen: HOUD U AAN DE 1,5 METER AFSTAND  

Wandelingen zijn alleen voor leden.

 

 

 

Schijnwerper

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers