Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

 

STRANDWANDELING IN NOORDWIJK

zondag 7 oktober 2018

Het is inmiddels een traditie, onze wandeling op het strand in Noordwijk (Langevelderslag), dit jaar op 7 oktober. Er is een fijn restaurant waar we om 11.45 uur verzamelen, Restaurant Nederzandt. Om 12.00 uur gaan we wandelen en we lopen circa 1,5 uur.
Voor jonge honden is 1,5 uur door het zand lopen veel te lang, maar natuurlijk mogen zij ook mee, het is alleen verstandig om dan zelf eerder terug te lopen.
Na de wandeling bestaat de mogelijkheid om op eigen kosten wat te gebruiken in het restaurant. De honden zijn daar welkom.

Adres: Restaurant Nederzandt, Langevelderslag 52-54, 2204 AH Noordwijk.

Routebeschrijving:
Komende uit de richting Amsterdam of Den Haag de A4 aanhouden tot de afslag Nieuw Vennep (afslag 4). Hier draait u de N207 op richting Hillegom, Lisse. Aan het eind van de N207, bij de stoplichten, linksaf de N208 op richting Lisse-Keukenhof. Bij de tweede rotonde rechtsaf, richting Noordwijkerhout-Keukenhof-Langevelderslag en deze weg blijven volgen (circa 5 kilometer). U kruist een spoorlijn en bij de rotonde van de N206 gaat u onder het viaduct rechtdoor. Na circa 2 kilometer gaat u vervolgens rechtsaf richting Langevelderslag-Strand. Deze weg rijdt u helemaal uit (circa 1,5 kilometer) tot een groot betaald parkeerterrein. Aan de rand van de duinenrij, iets verhoogd, ziet u rechts restaurant Nederzandt.

Zoals u weet wordt er veel aan de weg gewerkt, dus voordat u van huis gaat, check eerst van A naar Beter of er geen wegomleidingen op uw route liggen.

WANDELING ZUID-LIMBURG

14 oktober 2018

Deze keer gaan we in de buurt van Berg en Terblijt wandelen, een prachtige omgeving die bekend staat om de mergelwinning.
De route is ruim 11 kilometer en begint in Berg en Terblijt bij Café Zaal ’t Vöske (http://www.cafevoske.nl/). Na afloop is ook hier de gelegenheid een hapje te eten en de honden zijn welkom. In Bemelen wordt er een koffiepauze ingelast bij Roemer’s eetcafé (http://roemerseetcafe.nl/).

In verband met de horeca verzoeken wij u zich van te voren bij ons op te geven. Uiteraard is definitieve deelname aan de wandeling vrij. U kunt zich tot donderdag 11 oktober opgeven via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verzamelen op de parkeerplaats bij Café Zaal ’t Vöske om 11.00 uur. Mocht u onverhoopt iets later arriveren, graag dit doorgeven aan Sylvia van Nijnatten 0630728302.
Adres Café Zaal ’t Vöske: Grote straat 8, Berg en Terblijt.

Routebeschrijving komende uit de richting Eindhoven:
De A2 volgen tot voor Maastricht. U neemt vervolgens de afslag N2 (Cadier en Keer, Berg en Terblijt, Maastricht Centrum-Zuid). Houd rechts aan, rijd dus niet de tunnelbuis in, vervolgens slaat u linksaf richting Berg en Terblijt. U rijdt Maastricht uit, boven op de heuvel aangekomen, slaat u bij de rotonde ‘Groenrijk’ linksaf. Gelijk om de hoek ligt aan de rechterkant Café Zaal ’t Vöske.

Let op: deze wandeling is qua zwaarte van het terrein alleen geschikt voor geoefende wandelaars.

 
Vragen over wandelingen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Clubwinnaar 2018: Whodunnit from Kind of MagicBrochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers