Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

zondag 26 maart 2017: Puppy- en veteranenwandeling in Mook

De lengte van deze wandeling is aangepast aan de mogelijkheden van de jongste en oudste Welshjes en de aandacht ligt dan ook meer meer op het ontmoeten van andere mensen en hun honden. De wandeling zal ongeveer 30 à 40 minuten duren en vindt plaats in een hondenlosloopgebied in het bos bij het Jachtslot Mookerheide. We verzamelen op het parkeerterrein bij het bos en gaan dan om 12.00 uur wandelen. Onderweg kunt u gezellig bijkletsen over de belevenissen met uw hond. Na de wandeling bestaat de mogelijkheid om in restaurant ’t Zwaantje (Mook/Groesbeek) nog iets te eten of drinken (op eigen rekening).
Adres en routebeschrijving: Voor de navigatie is het adres: Burgemeester Sengersweg 6585 Mook. Dit is een zijweg (linkerkant) van de Groesbeekseweg die van Mook naar Groesbeek gaat. Hier is een parkeerplaats.
Heeft u geen navigatie? U rijdt eerst naar Mook, (vanaf de A73, afslag Malden/Mook) daarna richting Plasmolen (N271). Op de rotonde neemt u de tweede afslag naar Groesbeek (dit is de Groesbeekseweg). Ongeveer na 500 meter bevindt zich de parkeerplaats in het bos aan de linkerkant (Burgemeester Sengersweg).
Let op: de locatie van de parkeerplaats is in Mook, niet in Molenhoek. Het zou kunnen zijn dat de navigatie Molenhoek aangeeft, maar dit is aan de andere kant van het bos en niet de juiste locatie.

zondag 30 april 2017: Wandeling in Zeewolde

Zondag 30 april gaan we wandelen in Zeewolde. We starten vanaf Gildenveld 8 (kantorencomplex Het Drieluik). Hier is een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid. We verzamelen om 12.00 uur op deze parkeerplaats (Gildenveld 8, 3892 DG Zeewolde).
De honden mogen los zodra we de eerste laan hebben bereikt. De wandeling is door het bos. De wandeling duurt circa 1,5 uur en is daarom niet geschikt voor pups.
Na de wandeling is het mogelijk om een kopje koffie, thee of iets fris te gebruiken in de kantoortuin van Het Drieluik aan de Gildenveld 8. Margriet zal ook wat artikelen van de winkel hebben liggen om te verkopen. Als u iets speciaals wilt kopen uit de winkel dan wel graag even van tevoren aangeven, dan zorgt Margriet dat het voor u aanwezig is. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-50843987.

zondag 21 mei 2017: Wandeling op de Veluwe

Ook dit jaar wandelen we weer op de Veluwe, bij ‘De Renderklippen’. De naam Renderklippen betekent op en neer gaande heuvels, wat verwijst naar de stuifduinen in het gebied. Naast stuifduinen bestaat het landschap uit heide en gemengd bos. Ada van Dam is hier goed bekend en begeleidt de wandeling door dit mooie gebied.
We verzamelen vanaf 10.15 uur op het parkeerterrein bij Uitspanning de Schaapskooi. De wandeling begint om 10.30 uur.
Adres: Uitspanning de Schaapskooi, Elburgerweg 31, 8181EM, Heerde
Routebeschrijving:
Komend vanuit de richting A28:
Neem afslag 't Harde. Einde snelweg slaat u de Eperweg richting Epe/Heerde op. Na ongeveer 4 km slaat u linksaf de Zuidweg op (onderaan de Woldberg). Na ongeveer 7 km slaat u rechtsaf de Elburgerweg op (tweede afslag op de Zuidweg). Na ongeveer 4 km aan de rechterkant ziet u een kiosk. Links van de weg kunt u al parkeren. U kunt ook de zandweg naast deze kiosk oprijden om vlak bij de Schaapskooi te parkeren.
Komend vanuit de richting A50:
A50 volgen richting Heerde. U neemt afslag 28 Heerde Zuid. Einde snelweg slaat u de Eperweg op richting Heerde centrum. In het centrum slaat u linksaf de Elburgerweg op (tegenover de Rabobank, langs de Q8 benzinepomp). Na ongeveer 4 km ziet u aan uw linkerhand een kiosk. Aan de rechterkant van de weg kunt u parkeren.
 
Vragen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Beste WSS 2016: Inma's Zig Zag

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers