Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

 

PUPPY- EN VETERANENWANDELING IN CRUQUIUS

zondag 19 augustus 2018

Heeft u een pup of juist een oudere hond? Kom dan op zondag 19 augustus 2018 gezellig mee wandelen in Cruquius, naast Hoofddorp. De lengte van de wandeling is aangepast aan de mogelijkheden van de jongste en oudste Welshjes en de aandacht ligt dan ook meer op het ontmoeten van andere mensen en hun honden. De wandeling zal ongeveer 30 à 40 minuten duren en vindt plaats in hondenlosloopgebied De Groene Weelde op het voormalig Floriadeterrein in Cruquius. Er is een grote plas waar de pups in kunnen zwemmen om af te koelen, mocht het warm worden. We verzamelen op het parkeerterrein bij het Pannenkoeken Paviljoen en gaan dan om 11:00 uur wandelen. Onderweg kunt u gezellig bijkletsen over de belevenissen met uw hond. Na de wandeling bestaat de mogelijkheid om in het Pannenkoeken Paviljoen nog iets te eten of drinken (op eigen rekening).

Linda Vermaas (gedragstherapeut en kynologisch instructeur) zal bij deze wandeling aanwezig zijn en aan haar kunt u al uw vragen over de opvoeding en het gedrag van uw pup stellen.


Adres

Pannenkoeken Paviljoen

Kruisweg 1625

2142 LC Cruquius.

Mocht u onverhoopt iets later arriveren, graag doorgeven aan Linda Vermaas: 06-28835925.

 
Vragen over wandelingen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Nakomelingen/familiedag foto e-mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kampioenschapsclubmatch zondag 16 september 2018 te Beusichem

Klik hier voor het inschrijfformulier

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers