Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Voor alle leden van de WSSC bestaat de mogelijkheid om hun website te linken aan die van de WSSC onder de voorwaarde dat het een site betreft die over Welsh Springer Spaniels gaat of daaraan gerelateerde onderwerpen, terwijl de inhoud door het bestuur van de WSSC geaccordeerd is. Het spreekt vanzelf dat de inhoud van bedoelde websites niet in strijd mag zijn met algemeen geldende fatsoensnormen, met de statuten, het huishoudelijk reglement of met het fokreglement van de WSSC en de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

Nesten waarvoor bij de WSSC geen toestemming is aangevraagd en/of verkregen mogen niet worden vermeld op de website van de fokker die is/wordt gelinkt aan de site van de WSSC. Bij constatering van een overtreding van de voorwaarden wordt de link met de desbetreffende site verbroken.

 

Wilt u vermeld staan op de website van de WSSC?

Stuur dan een e-mail met het adres van de website naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien de website akkoord is bevonden krijgt u hierover bericht en maakt u 20 euro over op de rekening van de WSSC onder vermelding ‘link website’ (Zie voor rekening/penningmeester de pagina 'Organisatie'). Na ontvangst van uw betaling wordt de link toegevoegd, zonder opzegging uwerzijds wordt de link één jaar na ingang voor een jaar verlengd en ontvangt u een rekening voor dat jaar van de penningmeester van de WSSC.
 

Schijnwerper

 

 

SECRETARIS GEZOCHT

informatie bij penningmeester@wssc.nl

 

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers