Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

 

WORKSHOP RINGTRAINING

Zaterdag 23 september 2023

Met de Nakomelingendag op 1 oktober en de kampioenschapsclubmatch op 12 november aanstaande in het verschiet, willen we de leden de gelegenheid geven om nog even wat kneepjes van het show vak te leren. Hoe zet je hem nou netjes neer, hoe snel moet je met hem door de ring lopen? Of misschien gewoon om nog een keer de puntjes op de i te zetten! Op deze manier komt u goed beslagen ten ijs.

Daarom voor iedereen die het leuk lijkt en wat wil opsteken over hoe je je hond zo voordelig mogelijk kunt laten uitkomen, geven we u onderstaande mogelijkheid;

Een workshop van 2x 45 minuten, op zaterdag 23 september 2023 in het midden van het land, aan de rand van Utrecht op het terrein van de Utrechtse Rashonden Vereniging (URV). Dicht bij ringweg van de A27 en A2, dus goed bereikbaar.

In principe trainen we buiten, omdat de Nakomelingendag ook buiten is. Zijn de weergoden ons minder goed gezind, dan is er een grote zaal beschikbaar. Onze trainster is Danielle van Schaik.

  Er kunnen 3 groepen van maximaal 7 personen per groep deelnemen. Vol is vol. 

  De workshop duurt van 10.30 tot 13.30 uur. Neem zelf een lunchpakketje mee, thee en koffie is aanwezig.

  De kosten bedragen € 25,00 per deelnemer.

Hieronder de gegevens op een rij:

Zaterdag 23 september 2023

Workshop ringtrainen 2 x 45 minuten 10.30 uur tot 13.30 uur

Maximaal 21 deelnemers, 3 groepen van maximaal 7 personen

Locatie: URV Utrechtse Rashonden Vereniging, Manitobadreef 8, 3565 CH Utrecht

Kosten € 25,- per deelnemer/hond

De kosten graag gelijktijdig met de aanmelding overmaken op de bankrekening van de  WSSC NL05 RABO 0351 4048 72 onder vermelding van workshop Ringtraining met uw naam en die van uw hond

   Je kunt je opgeven per e-mail tot donderdag 21 september bij Hannie Timmerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

          

ZWEETWERK CLINIC IN RENKUM

19 OKTOBER 2024   

Introductie Zweetwerk voor leden van de WSSC

Eenmaal per jaar organiseren wij een workshop waarbij leden van de WSSC kunnen kennismaken met zweetwerk voor de Welsh Springer Spaniels.

Op landgoed Quadenoord in Renkum verzorgt Jan de Bes van ‘Zweetwerktraining Spoorvast’ speciaal voor onze leden een zweetwerk clinic.

Je krijgt uitleg over wat zweetwerk is en gaat zelf samen met je hond aan de slag met een sleepspoor konijn, een sleepspoor ree en ten slotte een zweetspoor ree.

De passie van de Welsh Springer op het spoor zal je mogelijk verrassen, evenals de bijzondere band die tijdens het speurwerk ontstaat tussen jou en je hond.

Zie ook www.spoorvast.nl voor meer informatie.

Er kunnen maximaal 10 baas-hond-combinaties aan de clinic deelnemen, dus wacht niet te lang met aanmelden. De kosten bedragen € 29,50 per hond.

Aanmelden bij Elly van Wijngaarden

e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.